+31 6 364 04 830 info@gortershoek.nl

Training- & Vergaderruimte op Gortershoek

De Yurt op Gortershoek is weer eens een andere plek om te vergaderen, te trainen, te brainstormen of een workshop te geven. De Mongoolse tent met een adembenemend uitzicht over de omliggende weilanden biedt letterlijk en figuurlijk perspectief.

Gortershoek is de ideale plek voor een- of meerdaagse bijeenkomsten. Overnachting kan op Gortershoek in onze groepsaccomodatie of wij regelen voor u een passende accommodatie in de buurt.

Koffie, thee, lunch en diner… alles kan verzorgd worden. Dat geldt ook voor groepsactiviteiten ter ondersteuning van uw bijeenkomst.

Zonnige Ruimte

Een Yurt om in te vergaderen is uniek! We hebben ‘m van alle gemakken voorzien: een houtkachel, laminaat vloer en elekticiteit. De inrichting met Mongoolse krukjes hebben we bewust eenvoudig gehouden, zodat we het op maat kunnen aanpassen.

De Yurt heeft een diameter van 9 meter (63m2) een krijgt overdag natuurlijk licht door de doorzichtige koepel.

Gebaseerd op uw wensen richten wij de Yurt in met stoelen, tafels of creëren een lounge met zitzakken.

Als oriëntatie hier een paar opstellingen:

  • Stoelen = 40 personen
  • Tafels = 4 tafels à 6 personen = 24 personen
  • Tai Chi of Qigong = 20 personen
  • Shiatsu = 20 personen

Vers en Eerlijk Eten op Gortershoek

Uw focus ligt op een vruchtbare bijeenkomst en onze focus ligt op lekker drinken en eten. Wij verzorgen graag uw breaks, lunch, borrel en/of diner. Koffie & thee en iets lekkers brengen wij naar de Yurt.

Lunch en diner serveren wij in de sfeervolle eetkeuken of bij goed weer, lekker buiten met uitzicht op de omliggende weilanden.

Gerechten op Gortershoek zijn bereid met veel aandacht en zoveel mogelijk verse ingrediënten uit eigen kas en groententuin door uw gastheer (Kevin), wiens passie voor koken duidelijk in de gerechten valt te proeven.

Alvast: “Eet smakelijk”

Prijzen Training- & Vergaderruimte

Yurt: € 95,- per dagdeel (exclusief BTW)

Inrichting: Wij richten de ruimte in op maat, naar uw behoeften. Stoelen, tafels, lounge met zitzakken. Wij regelen de huur en het opstellen. De kosten berekenen wij rechtstreeks aan u door.

Catering: Wij verzorgen graag de breaks, lunch, en/of diner rond uw bijeenkomst. Eten op Gortershoek is home-made en vers – bereid met zo veel mogelijk ingrediënten uit eigen kas/groentetuin. Prijzen op aanvraag.

Contact Trainings- & Vergaderruimte

Wilt u op Gorteshoek een training geven of vergaderen? U kunt bellen: 06 364 04 830 of dit formulier verzenden:

15 + 5 =

Gortershoek, Zwetteweg 14, 8432 PB Haule, Tel: 06 364 04 830, info@gortershoek.nl

 

Translate »