Zen Shiatsu Praktijk

Heeft u lichamelijke klachten of zit u niet lekker in uw vel? Op Gortershoek bent u in goede handen van een gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut.

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie. Door middel van het uitoefenen van druk op de huid en het uitvoeren van strekkingen en manipulaties wordt de ki, ofwel de levensenergie, uitgenodigd te gaan stromen om zodoende te zorgen voor een optimaal welbevinden.

Wat aangesproken wordt is het zelfgenezend vermogen: Shiatsu activeert het lichaamsbewustzijn en de mogelijkheden een nieuwe balans te creëren (voor meer informatie ga naar Zen Shiatsu).

Enkele klachten te behandelen door Shiatsutherapie:

  • nek- en schouderklachten
  • lage rug klachten
  • vermoeidheid
  • burnout
  • stressgerelateerde klachten
  • koude handen en voeten
  • nervositeit en onrust
  • maag- en darmklachten
  • stramme spieren en pezen
  • gewrichtsklachten
Lid van beroepsvereiniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze & geregistreerd bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
        

Videos

Zen Shiatsu Therapeut: Kevin Sliva

Kevin Sliva is in 1966 geboren in Tucson, Arizona. Rond zijn 20ste kwam hij naar Europa, waar hij gewoond en gewerkt heeft in Zwitserland, Duitsland en sinds 1998 in Nederland. In 2007 zei hij met zijn partner de Randstad en zijn baan in de marketing vaarwel om een nieuw pad in zijn leven in te slaan. Sindsdien runt hij Gortershoek.

In Nederland kwam Kevin in aanraking met Shiatsu en de Chinese Geneeskunde. Het was meteen raak en hij heeft het geïntegreerd in zijn leven. Kevin heeft de opleiding tot Zen Shiatsu therapeut bij Joyce Vlaarkamp in Amsterdam met succes afgerond. Sinds 2008 is hij gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en heeft hij zijn eigen praktijk in Haule. Sinds 2010 is Kevin Level 1 Instructeur in Chi Neng Qigong, een Chinese bewegingsleer.

Met al zijn kennis en (levens)ervaring staat Kevin voor u klaar. U voelt zich direct op uw gemak door zijn warme persoonlijkheid.

Prijzen Zen Shiatsu Praktijk

Eerste behandeling (ca. 75 minuten) inclusief intakegesprek: € 65,-.

Vervolg behandeling (ca. 60 minuten): € 55,-.

Vergoeding door verzekering: 

Doordat ik ingeschreven sta bij de VBAG en RBCZ, worden de Zen Shiatsu behandelingen bij Gortershoek door steeds meer verzekeringsmaatschapijen (deels) vergoed. Denk eraan dat het van uw polis afhangt of en hoeveel u vergoed krijgt. Neem van tevoren contact op met uw verzekeringsmaatschappij om teleurstellingen te voorkomen.

Contact Zen Shiatsu Praktijk 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt bellen: 06 364 04 830 of dit formulier verzenden:

1 + 6 =

Gortershoek, Zwetteweg 14, 8432 PB Haule, Tel: 06 364 04 830, info@gortershoek.nl